top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

Dynamik: Transformasjonen av Finansiell Styring

Dynamik-eventyret startet tilbake i 2018, da fikk de fire gründerne en idé om å lage et verktøy som kunne revolusjonere bokføring og kontroll over finansielle instrumenter. Alle fire var erfarne økonomer med en solid bakgrunn innen regnskapsførsel. Etter mange år som regnskapsførere, hadde de sett behovet i markedet og bestemt seg for å fylle det.


Historien deres er en fortelling om innovasjon og utholdenhet, der behovet for et bedre system drev dem til å skape noe nytt og banebrytende. De hadde sett hvordan selskaper slet med å bruke ineffektive verktøy som Excel eller upassende regnskapssystemer for å håndtere finansielle porteføljer. Behovet for en mer skreddersydd løsning var tydelig, og Dynamik ble født.


Gründerne av Dynamik - Sveinung, Werner, og Henry

Med støtte fra investorer og Innovasjon Norge begynte reisen. Kapitalen og tilliten de fikk, ga dem drivkraften til å realisere visjonen sin. De satte i gang med utviklingen av en programvare som skulle binde sammen informasjonsflyten fra megler til regnskapet, og skape et solid fundament for håndtering av finansielle transaksjoner.


En av nøkkelsuksessene til Dynamik ligger i evnen til å kombinere løpende regnskapsførsel med kontinuerlig produktutvikling. Den nære samhandlingen mellom regnskapsførsel og IT har gjort det mulig for dem å få umiddelbar tilbakemelding, og gjøre kontinuerlige forbedringer både på regnskaps- og rapporteringsfronten.


I dag har Dynamik vokst til å bli et solid miljø med en blanding av økonomer og teknologer. Det dedikerte teamet med ekspertise på tvers av alle produktets områder står klare til å erobre markedet med sin gjennomprøvde løsning. Navnet Dynamik symboliserer ikke bare deres evne til å tilby et verktøy som endrer samspillet mellom investorer, meglere og regnskapskontorer, men også deres dynamiske tilnærming til arbeidet. Det representerer et kontinuerlig skiftende landskap der aktører påvirker hverandre og utvikler sin forståelse i prosessen.


Til slutt, hvorfor Dynamik med en "k"? Svaret er enkelt: fordi de likte det. Navnet med sin unikhet har vokst på dem, og det passer perfekt til det unike produkt. Det er et symbol på ønsket om å skille seg ut og drive innovasjon i bransjen.

Dynamik er ikke bare en historie om suksess, men også en inspirasjon for alle som drømmer om å forandre spillereglene og skape noe eksepsjonelt. Reisen understreker viktigheten av å identifisere behov, stole på ens visjon og aldri slutte å strebe etter perfeksjon. Med Dynamik har de ikke bare endret spillereglene, men skapt et helt nytt spill.

40 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page